Kom met de Workshop abstract schilderen verder in je schilderontwikkeling en overwin je blokkades.

Een héle middag schilderen in Zutphen van 14.00 tot 17.00 uur. Van een wit doek naar een prachtig schilderij aan de muur.

Het gaat in mijn lessen om de vrijheid te durven nemen. Je kunt gaan spelen met verf. Ontdekken wat de mogelijkheden allemaal zijn, dat je weer kunt wegwerken, dat je er weer overheen kunt schilderen, of kunt wegplakken met stukken krant oid.

Eerst beginnen met chaos, rotzooien en rommelen, het laten gaan, en daardoor spontaner werken, om dan uiteindelijk te zien, dat dat proces allemaal meetelt bij het geslaagde eindresultaat.

Ik leer je stap voor stap werken via abstractie naar een schilderij wat een beeld draagt, ondersteund door de abstractie.

Spelenderwijs krijg je adviezen en tips mee die je verder kunnen helpen, zodat je met 1 les (van 3 uur) zelf een heel eind verder kunt komen. Ik hoor vaak terug dat men geïnspireerd verder kan,  een aantal twijfels heeft overwonnen, maar ook veel meer zicht krijgt op zijn/haar blokkades.

Ik werk bij deze intensieve workshop meestal 1 op 1 zodat we samen zo goed mogelijk kunnen werken. Natuurlijk kan het ook met meer personen, 1 persoon betaalt €125,- voor 1 middag, de 2e € 100,- Meer dan 2 is niet aan te bevelen, omdat ik op 1 middag dan niet genoeg aandacht kan geven aan iedereen afzonderlijk.

Een workshop die misschien je kijk op schilderen voor goed doet veranderen, in positieve zin. In een fijne sfeer  in mijn heerlijke grote, lichte atelier.

Prijs: € 125,- per middag, excl. materiaal

Heb je interesse in een Workshop?

Bel 06 24 61 15 18 of mail naar info@dorinedesoet.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Lees hier ervaringen van anderen!