Kom verder in je schilderontwikkeling en overwin je blokkades.
Éen hele middag schilderen van 13.00 tot 17.00 uur. Van een wit doek naar een prachtig schilderij aan de muur.

Het gaat in mijn lessen om de vrijheid te durven nemen. Je zou weer moeten gaan spelen met verf. Ontdekken wat de mogelijkheden allemaal zijn, dat je weer kunt wegwerken, dat je er weer overheen kunt schilderen, of kunt wegplakken met stukken krant oid.

Eerst beginnen met chaos, rotzooien en rommelen, het laten gaan, en daardoor spontaner werken, om dan uiteindelijk te zien, dat dat proces allemaal meetelt bij het geslaagde eindresultaat.

Ik leer je stap voor stap werken via abstractie naar een schilderij wat een beeld draagt, ondersteund door de abstractie.

Spelenderwijs krijg je adviezen en tips mee die je verder kunnen helpen, zodat je met 1 les (van 4 uur) zelf een heel eind verder kunt komen. Ik hoor vaak terug dat men geïnspireerd verder kan,  een aantal twijfels heeft overwonnen, maar ook veel meer zicht krijgt op zijn/haar blokkades.

Ik werk bij deze intensieve workshop meestal 1 op 1. Zodat we samen zo goed mogelijk kunnen werken. Natuurlijk kan het ook met meer personen, als je dat wilt.  Een workshop die misschien je kijk op schilderen voor goed doet veranderen, in positieve zin. In een fijne sfeer  in mijn heerlijke grote, lichte atelier.

Workshop aanvragen

Deze workshop is op aanvraag, mijn voorkeur gaat uit naar de dinsdag of woensdagmiddag en kost €100,- per persoon.

captcha

Lees hier ervaringen van anderen!

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!