Machteld

Dinsdagmiddag kwam ik bij kunstenares Dorine de Soet om les te krijgen in een mooie schildertechniek, waardoor je je geheel ontspannen gaat voelen en er alle innerlijke plaats is om een goed schilderij te creëren.

Echter, voordat ik uit de auto stapte, heb ik nog met verbazing naar de enorm grote schilderijen gekeken, die voor het raam van het nieuwe atelier hingen. Niet een atelier waar je zo voorbij loopt. Zeer kort geleden zat Dorine nog in een ander atelier, dat minder zichtbaar was. Bij binnenkomst meteen mijn goede gevoel uitgesproken.

We dronken even wat en toen zijn we begonnen. We gingen stap-voor-stap. Lekker je eigen kleuren uitzoeken. Elke duidelijke stap begeleidde Dorine weer zorgvuldig, zonder op je vingers te kijken, waardoor de opbouw van het schilderij goed te zien was. Dit alles in een gemoedelijke, gezellige sfeer, waarin Dorine alles zeker goed in de gaten hield, zodat ik wel met een klaar schilderij naar huis ging. Ik had echt het gevoel dat ik veel geleerd had en ik ging heerlijk ontspannen met een goed resultaat naar huis. Heeeeeeeel hartelijk bedankt Dorine!!!

Vorig bericht
Gea
Volgend bericht
Silvia