SCHILDERIJEN OP BESTELLING

Schilderijen op bestelling 

Staat er bij de schilderijen op mijn website geen prijs?  Dan is het schilderij waarschijnlijk verkocht. Wilt u het toch graag hebben?

Dan kan ik een vergelijkbaar exemplaar voor u schilderen.

 

Wilt u graag een mooi schilderij, maar u weet nog niet wat u zoekt? Kom bij me langs dan overleggen we het.

 

Door samen mijn schilderijen te bekijken en door de foto’s van mijn schilderijen te lopen, komen we samen op een idee.

Ik kan het vrijblijvend voor u schilderen

We overleggen een prijs,  en er wordt pas betaald als u:

het een paar dagen op zicht thuis hebt gehad, en tevreden bent.

Wilt u het  dan aanschaffen, dan kunt het schilderij betalen d.m.v. huur/koop – dit houdt in dat u maandelijks het afgesproken bedrag automatisch overmaakt, tot het is afbetaald. U kunt het natuurlijk ook direct aanschaffen. 

Een goeie manier om eerst aan het schilderij te wennen!

Verdere informatie over huur/koop staat op mijn website onder “info” en dan “Kunstverhuur”.

Krantenkippen, kaarten  en kalenders kunnen makkelijk verstuurd worden. Ook schilderijen kunnen verstuurd worden, maar een bezoek aan het atelier, waar we omringd door de schilderijen en met een kop thee in de hand rustig ideeen kunnen overleggen, is toch wel het fijnst. 

Graag dus tot ziens in mijn atelier!

 

 

Vorig bericht
WORKSHOPS
Volgend bericht
Expositie Zutphen & Deventer Collages