KRANTENKIPPEN: BEELD VAN PAPIER

Krantenkippen/beeld van papier

Een krantenkip is een beeldje van ongeveer 10 cm breed en 20 cm hoog. Ze zijn kleurrijk en geven met hun karaktertjes wat ‘leven’ in de brouwerij. Twee kippetjes:  ze kletsen, kibbelen, of vinden troost bij elkaar

Er zijn allerlei soorten: kerstutivoeringen, geschilderd in allerlei kleuren,  maar ook beplakt met muziekpapier, beplakt met wijnetiketten, handschriften, gedichten, plattegronden, landkaarten, soldaatjes, pauwenveren, koeienvlekken, giraffenvormen, zebrastrepen, kranten-teksten, en als je wilt: je eigen patronen of gekozen ontwerpen.

Ze zijn te koop  bij Atelier Dorine de Soet in de Spittaalstraat 92, Zutphen, 0575-547343 / 06 24 61 15 18 en

Galerie bij Floors de berg op in de Walstraat nr. 8 in Deventer. 0570-611266 / 06 24 61 15 18.

Of mailen naar: info@dorinedesoet.nl

En bij Gallery Kati Koos in San Fransisco.

 

Prijs: € 50,- per stuk . Portokosten bij versturen: € 6,95

 

 

 

 

 

Kerstkippen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte mevrouw De Soet,

We hebben vandaag twee (kerst)kippen bij u gekocht in de galerie in Deventer (en ook een zeer elegante hoofdband van Margreet Woertman, na een drievoudig aanloopje weliswaar…) en wilden u nog even laten weten hoe enthousiast we erover zijn. Ze hebben hun plaatsje in onze huiskamer inmiddels gevonden. Zó fraai gedaan, het contrast van dat bolle lijf tegenover dat ranke koppie, en die plooien in de hals, echt een kippennek. en dan die malle poten en de struise staart, de attente houding, kortom, méér kip kan iets niet zijn… Hebben uw website zo net bekeken, prachtige schilderijen gezien, ook weer van kippen, en van dat rijtje koeien. We komen beslist eens kijken in Zutphen. U hebt ons een groot plezier gedaan met dit stel!

 

hartelijke groet,

 

Don

 

Vorig bericht
Kalender 2013
Volgend bericht
Gemengde techniek workshop