Het atelier is vanaf 28 april ’21 vrij toegankelijk voor 2 personen tegelijk!

En verder nieuws:

EXPOSITIE van mijn Zutphen – en IJsselandschap-schilderijen tot eind juni ’21 bij: Restaurant Galantijn, Stationsstraat 9 in Zutphen. Dit is een heel goed bekend staand, lang lopend ‘exquise’ restaurant. U kunt hier van donderdag t/m het weekend afhalen.  Loop even binnen vanaf 28 april, als de terrassen weer open zijn.  www.galantijn.nl

DEELNAME LANDELIJK ATELIER WEEKEND : dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 juni. Mijn atelier is open op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.landelijkatelierweekend.nl

DEELNAME IJSSELBIENNALE: Vanaf 13 juli t/m 29 augustus exposeer ik met 1 IJssellandschapsschilderij met ooievaar in ‘de onderwaterkamer’ van op de IJsselkade 26 in Zutphen. Dit jaar is het thema van de IJsselbiennale : Tij, tijd en tijdelijkheid. De IJsselkade is direct om de hoek bij het IJsselpaviljoen.

 Door deze  website regelmatig te bekijken, blijft u op de hoogte van mijn  nieuwe schilderijen. Ze  worden altijd hierop geplaatst, evenals op Instagram en Facebook. Kijk ook dan even bij:

Nu beschikbaar

Natuurlijk kunt u via deze weg kontakt met mij houden via telefoon: 0624611518 en email: info@dorinedesoet.nl.

Hartelijke groet,   Dorine

Open: donderdag- en zaterdagmiddag 13.00-17.00 uur.
Verder ben ik meestal ’s middags aanwezig
en u bent ook welkom op afspraak: 06 24 61 15 18

 LANDELIJK ATELIER WEEKEND:

zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021

11.00 tot 17.00 uur.

Laatste nieuws

Mijn naam is Dorine de Soet en ik ben een enthousiaste, bevlogen kunstenaar met een hart voor dieren. Ik ben in 1980 begonnen met schilderen, in aquarel en modeltekenen in Amsterdam. In die tijd ging ik wekelijks naar Artis met een schildervriend om daar de dieren te tekenen. Na een paar jaar durfde ik het aan me aan te melden bij de kunstakademie. Het werd de Amsterdamse Akademie voor beeldende vorming.

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!