Welkom

Mijn naam is Dorine de Soet, sinds 1980 beeldend kunstenaar, en sinds 2000 heb ik een eigen atelier in Zutphen.
Deze prachtige stad, met het majestueuze IJsselfront aan de betoverende rivier de IJssel, is een veelvuldig terugkomend onderwerp in mijn schilderijen.
Daarnaast zijn dieren, IJssellandschappen en kleine vogeltjes een vast thema, waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken.
Bij: ‘Over Dorine’ kunt u meer over mij lezen.

Openingstijden

Donderdag- en vrijdagmiddag: 13.00-17.00:  of maak ‘n afspraak voor een ander moment:
06 24 61 15 18

Het atelier is gesloten op  donderdag 4  en vrijdag 5 april ’24

Workshops

Tijdens mijn workshop abstract en/of figuratief schilderen komen veel schilderaspecten en technieken aan bod, en geef je je schilderontwikkeling een boost. Zo’n workshop
is steeds voor 1 persoon tegelijk ( met uitzonderingen) zodat we samen aan de slag gaan. Je kunt tijdens zo’n middag blokkades tegenkomen, en overwinnen, zodat je
als  je thuis verder werkt, vaak terug kunt grijpen op deze middag.
Ik werk aan de hand van een door mij ontwikkeld stappenplan, aan het eind van de middag krijg je die stappen mee op papier.
Er ontstaat er een schilderij wat direct aan de muur kan, na 1 middag werken. Tijd : van 14.00 tot 17.00 uur. De datum bepalen we samen in overleg.

Over Dorine

Mijn naam is Dorine de Soet en ik ben een enthousiaste, bevlogen kunstenaar met een hart voor dieren en de stad Zutphen. Deze thema’s komen dan ook veel terug in mijn schilderijen. Het IJsselfront schilder ik ook vaak in talloze niet bestaande landschappen, de IJssel zelf wordt op vele manieren uitgebeeld (bijvoorbeeld vanaf een brug of gewoon vanuit het water).

De dierenschilderijen-thema’s worden vaak uitgebreid met nieuwe technieken, vaardigheden en ontwikkelingen. Leuk om mijn site regelmatig te bezoeken dus!

Daarnaast verzorg ik vanuit mijn atelier in Zutphen leuke workshops (abstract) schilderen. Dat kan in overleg op de dinsdag-of woensdagmiddag.

ADRES ATELIER DORINE DE SPITTAALSTRAAT 92  Zutphen Openingstijden donderdag-en vrijdagmiddag 13.00 tot 17.00 uur.

Laatste nieuws

Glas-schilderij

Glas-schilderij Op een prachtige glazen- tussendeur heb ik een schilderij aangebracht met glasverf. Met als uitgangspunt de rode beuk, vol…
Lees meer